20200719_221327_edited.jpg
RUSKEA-YANTRA.png

Core Jooga

Core Joogassa keskitymme erityisesti ala-selän ja vatsan alueen lihaksiston vahvistamiseen. Voimaikkaita asanoita ja sopivasti välirentoutuksia. Leikkimielisesti tätä tuntia voisi kutsua joogiseksi kuntopiiriksi. Tunti sopii vasta-alkajille ja kokeneemmille joogeille.

Lempeä Jooga

Tasapainottava tunti, jossa teemme pitkiä joogan perus liikkeitä rauhalliseen tahtiin, hengitystä tarkkailen. Lempeää avausta ja kehon liikkuvuuteen keskittyviä harjoituksia, jonka jälkeen rentoudutaan. Tunti sopii vasta-alkajille ja kokeneemmille joogeille.

Flow Jooga

Rentoa ja dynaamista virtaavaa joogaa, jossa hengityksen rytmi yhdistyy liikkeeseen. Liikesarjoja, jotka kehittävät tasapainoa, lihaksistoa ja aktivoivat hermostoa. Kohtuullinen kunto ja kehon hallinta on suositeltavaa. Tunnille on mahdollista osallistua ilman aiempaa kokemusta joogasta. 

Lihaskunto & Kardio

Alkulämmittelyiden jälkeen nostetaan sykettä ja tehdään voimaharjoituksia oman kehon painolla. Tunnin päätteeksi venytellään.

Yin Jooga

Rauhalliseen tahtiin tehtävä, meditatiivinen ja fyysinen joogaharjoitus. Yin joogassa yhdessä asennoissa pysytään useamman minuutin ajan. 

Notkeus & Joustavuus

Kehon venyvyyteen ja joustavuuteen keskittyvä harjoitus, jossa työskennellään erityisesti reisien, lantion ja selän alueella. 

Aktivointi & Syvävenyttely

Syviin lihaksiin keskittyvä kehonhuoltotunti.  Lihasten aktivointia, jonka jälkeen venytellään koko vartalo rauhalliseen tahtiin. 

Liike & Rytmi

Yksinkertaisia ja mukaansatempaavia liikesarjoja joita tehdään Karibialaisen musiikin tahdissa. Mukavaa ja voimakasta aerobista liikuntaa!